Young, free and inked.

INK UP og andre fine tingINK UP og andre fine ting

Det er aldri en selvfølge at barn har et godt forhold til foreldrene sine, vi lever tross alt nærmest på to forskjellige planeter. Jeg forstår meg godt på ungdom nå til dags greia, for dere – det å være ungdom er virkelig noe annerledes enn for bare et par tiår tilbake. Vi er svært opptatt av individualisme, selvdyrkelse, utdannelse og utvikling. Og av det følger det et vanvittig mangfold av personligheter, karriere- og stilvalg. Som forelder må man vel bare holde ut med alle fasene et barn går gjennom, la barnet finne sin egen vei og identitet. Mine foreldre – sukk, de har virkelig blitt satt på prøve når det kommer til å respektere mine så kalt faser; alt fra hippie til metalhead. Og det er akkurat respekten som gjør dem så fantastisk fine – de har oppfordret og elsket hver eneste fase, og da jeg tok min første tatovering smilte de og ja, den var jo fin den. Du skal ikke ta flere, vel? Flere ble det og flere blir det. Dessverre for dem, flaks for meg. Poenget: man skal tåle mye og elske mer, som mor eller far til et hipsterbarn, tenker jeg. Og i går ble jeg rørt og stolt da sjefe, min elskede far, blekket seg et anker og alle barnas navn – en gave han fikk til sin 50 årsdag. Han tok respekt, toleranse og stolthet til et helt annet nivå, og for det er han verdens beste pappa.. og litt fordi han skjemmer oss bort – i går med en deilig lunsj i regnfulle Oslo ♥

INK UP og andre fine tingINK UP og andre fine tingINK UP og andre fine tingINK UP og andre fine tingINK UP og andre fine tingINK UP og andre fine tingINK UP og andre fine tingINK UP og andre fine tingINK UP og andre fine tingINK UP og andre fine tingINK UP og andre fine tingINK UP og andre fine tingINK UP og andre fine tingINK UP og andre fine ting

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

5 Thoughts on “Young, free and inked.

  1. herregud, pappahjertet mitt smeltet.. fantastisk fin film, å være pappejente er best <3

  2. Tøffeste pappaen!

  3. ingrid on 30. juli 2013 at 22:50 said:

    åh åh kor er dette? kafeen ser herlig ut! har akkurat oppdaga bloggen din. må lesa alt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation