Noe for deilige damer med edge.

bikbok13

Fra en tid til annen mottar jeg inspirerende mailer fra Oslos PR byråer. Jeg ser på dem selv, beundrer det som kommer og planlegger tidlig hva jeg skal bruke den usle månedslønna mi på. Altså, jeg er meget god på shopping – kjøper nesten utelukket brukt eller salgsvarer, det er nettopp derfor det føles veldig godt hver gang jeg faktisk kjøper et plagg til fullpris i en nokså kommersiell butikk. Du vet, de som produserer for å selge mye. Jeg mener at nøkkelplagg bør kjøpes nytt, mens skjorter, bukser og jakker kan, ofte bør kjøpes brukt, for det er da man finner det personlige og rare – det som etter min mening løfter et helt antrekk. Disse plaggene finner jeg som regel aldri i vanlige butikker, men noen ganger oppstår deilige samarbeid mellom kjente merker og ekstremt dyktige designere, og når det i tillegg plasseres i affordable fashion-kategorien, blir jeg et lykkelig og materalistisk barn.

Selv hvor begeistret jeg blir for inspirende kolleksjoner, er det sjeldent jeg legger dem ut her – dere får jo sett dem på nesten alle de store motebloggene uansett, men dette samarbeidet og denne kolleksjonen er så pass purf for mitt eget klesskap, at den fortjener et lite innlegg; Mary Kate & Ashley Oslen + Bik Bok; en ekstremt sexy, mørk, minimalistisk, streng og noe maskulin kolleksjon. I die.

bikbok134bikbok131

Du finner den første kolleksjonen óg de ekstremt vakre tvillingene i butikk 7. August.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation