Mine damer og herrer..

ANNO 2013 LANSERINGSFESTANNO 2013 LANSERINGSFEST

.. det er en glede å se så mange fine og deilige fjes her, for å feire lanseringen av ANNO 2013! Ca sånn lød det fra høytalerne like rundt tjueén på fredag, og her er et aldri så lite bildedryss og selvsagt en filmsnutt fra lanseringsfesten. Selv om alle i redaksjonene var noe stresset fremtil inntaket var stort nok, var kvelden en suksess. Det er jo en selvfølge at magen skal krible bittelitt av nervøsitet idet de første leserne åpner opp på første siden; man vil helst lese ansiktsuttrykkene til punkt og prikke. Heldigvis har vi fått et overload av skryt, og hver eneste tåre og hjertebank var verdt det. Bare se så fint vi hadde det:

ANNO 2013 LANSERINGSFESTANNO 2013 LANSERINGSFESTANNO 2013 LANSERINGSFESTANNO 2013 LANSERINGSFESTANNO 2013 LANSERINGSFESTANNO 2013 LANSERINGSFESTANNO 2013 LANSERINGSFESTANNO 2013 LANSERINGSFESTANNO 2013 LANSERINGSFESTANNO 2013 LANSERINGSFESTANNO 2013 LANSERINGSFEST

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

10 Thoughts on “Mine damer og herrer..

 1. Åh, det ser så fint ut! Er det i salg overalt eller bare i Oslo?

 2. Gratulerer masse! skal løpes og kjøpes med en gang.

 3. Grattis!
  0:57 er det Pia Hysj? :D

 4. Gratulerer så mye! Det ser ut som at dere hadde det supert – vel fortjent! Jeg gleder meg til å sjekke ut resultatet av arbeidet deres når jeg flytter hjem fra Paris i slutten av uka!

 5. Anna on 16. juni 2013 at 12:05 said:

  Jeg har virkelig lyst å kjøpe det, men har ikke funnet det på narvesen i Trondheim. Selges det over hele landet eller bare i Oslo?

  • Hei. Du kan søke opp magasinet på Narvesen sin hjemmeside, og se hvor det selges. Veldig teit, at man ikke kan bestille direkte til alle butikker som privatperson. Sukk. Vi jobber med oline-salg, tho. Hvis du ikke finner det, er det alltid en mulighet:)

 6. Åh, gøy! Der skulle jeg gjerne vært. Se alltid et par kjente fjes i dine videoer, så morro. Håper jeg finner magasiner her i Stvg ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation