Skattejakt i Barcelona

BARCA'BARCA'BARCA'BARCA'

Skulle jeg studert noe annet enn Art Direction hadde det vært historie. Jeg skulle snurret en globus, latt pekefingeren bestemme utdypningen og forsvunnet til lange fortellinger om et land, en by, en bydel – lest og blitt fortalt røverhistorier og fått vite hvorfor små stener med rare skrifter har en stor betydning på hvorfor byen er akkurat som den er i dag. Den siste dagen i Barcelona ble brukt til akkurat dette: historie og fire timer vandring. Jeg lærte utrolig mye fint, så betydningen av utvikling, forelsket meg i Gaudi og andre arkitekter, og fotograferte minst tusenogførti deilige fotografier – av lys, hemmeligheter, bygninger, vakre smykninger; forsøkte å fange alt på film. Litt fordi jeg ville ta vare på minnene, mest fordi Barcelona er en fryktelig vakker by med en veldig omfattende historie og trolig verdens flotteste fasader.

BARCA'BARCA'BARCA'BARCA'BARCA'BARCA'BARCA'BARCA'BARCA'BARCA'BARCA'BARCA'BARCA'BARCA'BARCA'BARCA'BARCA'BARCA'BARCA'BARCA'BARCA'BARCA'BARCA'

Mister du ikke pusten? Jeg anbefaler alle som skal til Barca’ om å betale for en guidet tur – det er noe rart, personlig og fint med det å vandre rundt i en helt ukjent by med noen som er lommekjent. For hvis ikke hemmeligheter, skjulte skatter og historie er vakkert, så vet ikke jeg ❤

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

4 Thoughts on “Skattejakt i Barcelona

  1. Åh, jeg har så utrolig lyst til å dra dit : ) Utrolig nydelige bilder!

    Men du, jeg lurte litt på, hvordan er studentlivet på westerdals? Har du skrevet noe innlegg om det kanskje?

  2. Jenny on 24. mars 2013 at 18:35 said:

    FINE BILDER! :)

  3. Så herlig! Aldeles nydelige og veldig stemningsfulle bilder!

  4. Barcelona er flott ja, så absolutt :) Det er historie også, og grunnen til at jeg valgte å studere arkeologi. Utrolig spennende fag, og man får komme i dybden til verdens mange og ulike kulturer. Kjempefascinerende! Det er så fint når man kan vandre rundt i en gammel by, og prelle av historiens mange lag og se for seg hvordan byen engang var, og hvordan den har blitt som den er.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation