(cf. biota)

IMG_9641IMG_9651
IMG_9650IMG_9646IMG_9656

Livet er uforutsigbart, dét er det ingen tvil om. I forrige uke levde jeg et liv parallellt med mitt eget, brøt ut av rutinene. I går, da jeg våknet etter nok en endeløs natt, føltes alt som en absurd drøm. Kort sagt; By:Larm, søte svensker, gode venninner, skitne netter, lange morgener og et par glass for mye  innabords. Jeg føler egentlig jeg ble født på ny; forelsket meg, møtte hjertesorgen, var fjorten og tredve år samtidig, og ved et bittelite spark i trynet og søt skallebank: puff, kom meg ut av bobla. Og nå, etter et uvirkelig avbrekk og en hard datakræsj, er jeg back on track, og feirer det hele med en ny setning i en ny finbok:

Det er nesten som jeg lever. 

På grunn av den jævla datakræsjen og behov for å puste, hopper jeg over ukas «Mandagsbarn,» og ber dere om å ta snuten ut av skjermen for å nyte mandagen. Klin litt, kanskje. Klin og lev. God mandag!

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

5 Thoughts on “(cf. biota)

  1. JOHN OLAV <3

  2. Karoline on 18. februar 2013 at 22:58 said:

    Kanskje litt ut av det blå, men hvordan var ungdomstiden din?

    • Litt ut av det blå. Hm. hehe, vanskelig å utdype sånt her. Men den var trygg, men rotete. Tror det oppsummerer det hele. Jeg hadde en veldig utagerende periode på ungdomsskolen, drittelev, og flyttet fra Sogndal da jeg ble seksten :) Beste valget i mitt liv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation