«AD IN FASHION»

AD IN FASHIONAD IN FASHION

Dere husker Eye Candy prosjektet jeg jobbet med i høst? Acnefotograferingen sammen med Dag Knudsen? Vel, siden like før jul har jeg og tre ville damer i klassen min jobbet med utstillingen – og like etter klokken nitten på torsdag, tok første gjesten steget på den røde løperen, og med henne flommet det over av mennesker som kom for å titte på arbeidet vårt, og ikke minst nyte en kveld som viste seg på bli et av de bedre arrengementene på lang tid. Jeg var selvsagt lykkelig og rødvinsfjasen, ønsket alle velkommen, og hadde the time of my life!

Photo diary «AD in fashion» ♥

AD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHION

Hei, velkommen.

AD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHIONAD IN FASHION

Sukk, for en skamfin kveld. Hjertelig takk til Tendenz/KMS California for lån av lokalet, Arcus/ Symposium for de fantastisk søte vinflaskene, mamman til Maja for et overflod av fingermat, Sørlands Chips for.. ja, chips, studentene som leverte alt til riktig tid, de to stramme vaktene som passet på at ting gikk fint for seg, og ikke minst – takk til alle som kom og delte kvelden med oss. Hope you had a blast!

Bilder av meg og Julie Skjønberg.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

5 Thoughts on “«AD IN FASHION»

  1. du er jammen fin

  2. gratulerer! Så innmari fint og spennende

  3. Leanda Ottosen on 9. februar 2013 at 22:23 said:

    Åh, det så utrolig deilig ut! Nedtur at jeg ikke rakk det, men jeg krysser fingrene for nye muligheter senere :-) God lørdag videre.

  4. Så fint! Jeg skulle gjerne vært der altså :)

  5. du er så fin og flott! og gratulerer med vellykket kveld.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation