Når idioti møter lidenskap.

Siden jeg nå, etter en omgang med livredning og god hjelp fra ITforalle, er helt utslitt av tanken på at bloggen plustelig kan forsvinne fordi idioter hacker den, passer det fint å snakke om andre idiotiske greier. For selv om det er sent, og mandagen snart er over, er det akkurat nok tid igjen til å reflektere over følgende: hvor mye av idiotien vi gjør nå, kommer til å påvirke oss senere?

Jeg er et uredd barn, pleier jeg å si, selvom det ikke er et snev av sannhet i den setningen. Jeg kjenner mennesker som er uredde, og jeg er definitivt ikke på høyde med dem når det kommer til å leve spontant og freidig. Likevel har jeg en tendens til å ikke reflektere over konsekvenser. For å være ærlig avskyr jeg ordet – konsekvens – så fryktelig negativt ladet. Jeg liker ikke tanken og all pratet om at jammen, jammen. Ikke jammen meg her (nå kommer livets flotteste klisjé), vi lever bare én gang! Bare tenk over alle sommerfuglene du hadde gått glipp av hvis du hadde vært smart og tenkt hva hvis hele tiden. Jeg stemmer for at vi, som frie og velstående mennesker, gjør akkurat det som faller oss inn og gjør oss lykkelige. Enten det er å kline med troublemakers som kommer til å knuse hjertene våre om et par uker, eller helt andre ting – som for eksempel å grise til huden med masse deilig blekk. Kun fordi vi syns det er fint, og gir blanke faen i om rynkene tar knekken på motivet. Rynker er tross alt usjarmerende uansett. Og i verste fall kan vi alltids putte på flotte bluser og smile pent til resten av omverden, før vi kler oss nakne og igjen kan titte på blekket som minner om ungdommen og alt det idiotiske og deilige vi gjorde.

På tirsdag lot jeg etter for min guilty pleassure, eller som pappa sier: min dummeste lidenskap, og fulførte min ærlige, personlige, minnerike og i overkant romantiske sleeve. Sukk, det er så godt å være ung og dum ♥

Up for some ink? Jeg kan anbefale fryktelig morsomme, sarkastiske, sjarmerende og skamdyktige Jimmy på Hellspawn.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

14 Thoughts on “Når idioti møter lidenskap.

 1. jeg digger deg så enormt mye!

 2. Olav on 28. januar 2013 at 21:57 said:

  Malin er sexy.

 3. Dritkult! Og ja – jeg er helt enig. Tatoveringen din ble tøff, uansett :)

 4. deilig og fint, jelly

 5. Åh, den ble så fin!! Skjønner ikke hvorfor ikke alle har sleeves, det er så utrolig digg!

 6. Jeg visste ikke at tatoveringene dine kunne bli finere enn det de er, men dette gjorde det hele komplett. Fantastisk og nydelig, akkurat som deg.

 7. Takk for «Bare tenk over alle sommerfuglene du hadde gått glipp av hvis du hadde vært smart og tenkt hva hvis hele tiden»! Den setningen skal herved på få plass i brystkassa på bekostning av bekymringer. Smack!

 8. Vakker og personlig arm, guri du er tøff! Og veldig søt.

 9. MaritParit on 30. januar 2013 at 09:38 said:

  Jenter med sleeves er noe av det hotteste jeg vet om!!! Og du er ikke noe unntak, i tillegg er du skikkelig smart og flink til å skrive ;) Får rett og slett litt sommerfugler i magen av hele deg.

 10. Elsker tatoveringene dine. Helt nydelige.

 11. Halle fuckings lujah sier jeg til dette innlegget. Rå tatoveringer også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation