Meet & greet.

VBA Meet&GreetVBA Meet&Greet

Torsdag. Dagen da jeg fantaserte om rappere, drakk rødvin, lo høyt og flørtet med fine damer.

VBA Meet&GreetVBA Meet&GreetVBA Meet&GreetVBA Meet&GreetVBA Meet&GreetVBA Meet&GreetVBA Meet&GreetVBA Meet&GreetVBA Meet&Greet

Vixen arrangerte nemlig kosekveld for alle semifinalistene, inneholdt selvsagt søte bloggere, alkohol og fine gaver. Akkurat som vi liker det. Johnny fotograferte oss for kvelden, jeg fikk være fri fra mitt eget kamera, var mest opptatt av å posere. Fint. Vel, hva kan jeg si? Dager som denne viser Oslo på sitt beste, og det er vel som de sier – good people makes a good party. woop.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

4 Thoughts on “Meet & greet.

  1. Ikke vanskelig å se at det var en fin kveld!

  2. du ? jeg elsker bloggen din fra toppen til tå.

  3. Takk for sist, lovely! Kaffe til uken. Love

  4. Jeg liker at du og Andreas matcher!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation