èn.

1.1.

Nytt år og nye muligheter. Er det ikke det man sier? Jeg hadde en behagelig, faktisk utrolig deilig nyttårsfeiring. Veldig uvanlig, dog en av de fineste. Da jeg våknet, en halvtime forsinket, og solen alt hadde fylt mitt rotete rom, krøyp en usedvanlig pirrende følelse seg gjennom kroppen. Bare en time etterpå drakk jeg kaffe og spiste frokost med mine nærmeste venninner. Vi skålet, nok en gang, for året som har vært. Året da alt var sexy. Jeg har ikke et eneste nyttårsfortsett, bare mange ønsker om det nye året, og mange mange minner å se frem til. Vi startet året med en tur dit hjerterota ligger; Grünerløkka. Du vet, førsteinntrykket er viktig.

1.

Jeg vet ikke om det er de fargerike gatene, eller roen og kreativiten over denne bydelen som griper meg, men Grünerløkka var vél så vakker som i fjor.

1.1.

Apropos vakker. Dette er Trude, en av de deiligste damene i verden. Hun nynner, ler hele tiden, skurrer på r-en og bor i andre døra til venstre.

1.

Ett av ønskene er å tilbringe flere late dager med langt fra late damer. Året som har var, har vært mitt mest sosiale så langt, likevel kjenner jeg at det noen ganger er nok å bare være oss. De nærmeste er og vil alltid være de nærmeste, på en måte.

1.1.

Med de samme damene vil jeg fortsette å titte på fine ting og drikke for mye kaffe med, så mye at man sjelver og ler ukontrollert faktisk.

1.1.

Ikke minst oppdage steder vi har passert tusenvis av ganger uten å ha hatt tid til å titte inn vinduet. Hit skal jeg for å handle godsaker i nærmeste fremtid, for å si det sånn. Òg for å fotografere, selvsagt.

1.1.

Og bortsett fra det er mitt eneste ønske å finne roen, forlate all form for stress, og ta alt som det kommer. Det er jo det fineste med å leve – uforutsigbarheten. Hvem vet, kanskje dette året slår det gamle ned i støvlene. Kanskje kveldsmatplanene gjennomføres, kanskje kilingene i magen blir sterkere og kanskje Vilde finner prince charming og jeg bare kan fortsette å kline med bajaser uten forpliktelser. Kanskje studiene blir enda mer interessante, målene klarere, ambisjonene sterkere, kanskje romantikken gjennoppdages og hvem vet – kanskje Oslo blir enda finere.

1.1.1.1.

Èn ting er hvertfall sikkert – førsteinntrykket satt i gang en eksplosiv kreativitet og romantiske tanker. Og mer enn det kan man ikke ønske seg, for med positive tanker og et åpent sinn, kan alt skje. Dette er dag én, og jeg er allerede forelsket. Totusenogtretten – bring your sexyness, lets make love!

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

15 Thoughts on “èn.

 1. Jasemin on 1. januar 2013 at 18:39 said:

  inspirert. takk fine Veronica

 2. aah.. i morgen skal jeg tilbake til løkka etter juleferie hos foreldra mine. gledes

 3. aah.. i morgen skal jeg tilbake til løkka etter juleferie hos foreldra mine. gledes

 4. Så mange fine ting å glede seg til i året som kommer. Har heller ingen forsetter, bare at jeg skal være lykkelig, og være med mennesker som gjør meg lykkelig.

 5. Marte Klemetsdal on 2. januar 2013 at 00:27 said:

  Du skriver på en så inspirerende måte, og du setter på pris på så enkle ting! Ser opp til deg, vakre

  • verosolheim on 4. januar 2013 at 15:22 said:

   <3 Selv så smigret jeg blir, er det sånt rart å høre. Se opp til deg selv du, du er helt sikkert vel så inspirerende. Jeg virker bare sånn. hehe. Siden jeg skriver det. Men jo - kanskje du kan la deg inspirere av at jeg ser det fine i små greier, det har gjort livet mitt til et eneste stort eventyr faktisk!

 6. Da har jeg stemt på deg til Årets Inspirasjonsblogg :) Håper du vinner

 7. 2013 ga meg et veldig fint førsteinntrykk da verdens søsteste spurte om han kunne kysse meg da klokken hadde passert 00.00, og da jeg etter noen få timer med søvn våknet opp ved siden av han. jeg fniser som en 14 år gammel jente og venter spent på hva som skjer videre. godt nyttår!

  • verosolheim on 4. januar 2013 at 15:24 said:

   HERREGUD! Fantastisk. Jeg elsker sånne småromantiske, småskiten fortellinger. Fortell mer? Hvem er han? Blir dere kjærester, eller er det bare nyttårsromantikk! Fint uansett! Og hej, for et år du kommer til å få når det er sånn du starter det! hurra!

 8. du er så naturlig vidundelig fin, jeg dør.

  • verosolheim on 4. januar 2013 at 15:23 said:

   Åh. Vet ikke hva jeg skal si til sånt. En milliontrillion takk for at du sier sånt. Nå kan helga bare komme, jeg er tross alt vidunderlig fin!! WOOHOOO! <3 og samme til deg vakre!! God helg!

 9. For et førsteinntrykk, dette året må bare bli vakkert etter dine ord. Jeg gleder meg, kan nesten ikke vente!

 10. En fransk liten ostebutikk <3 Gud som jeg gleder meg til å annonsere min ankomst til Oslo for godt, hvor ellers finner man sånt? <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation