Anatomi Monogami

Jeg kom forbi en aldri så liten bakomfilm jeg har glemt å vise dere, fra fotoserien jeg gjorde sammen med Dag Knudsen. Anatomi Monogami, har jeg døpt den, og er en pastisj på Edy Poppys «Anatomi Monotoni,» handler selvsagt om elskere, kropp og kjærleik. typsik meg, men også i tråd med inspirasjonskildene til Acne, og uttrykket designerne ønsket å skape med kolleksjonene. Om kort tid tryller jeg frem en invitasjon til utstillingen, men i mellomtiden.. snurr film!

 

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

7 Thoughts on “Anatomi Monogami

 1. denne var veldig fin synes jeg! så mange mystiske smil og fine blikk.

 2. Ida Mari on 12. desember 2012 at 10:52 said:

  Utrolig vakkert :)

 3. Elsker nærbildene av hender i langsom bevegelse! Når de trekker i hår, smyger seg over lår, berører naken hud. Sitter igjen med halvåpen munn og litt hjertebank. Mer, tenker jeg, jeg vil se mer. Fy pokker Veronica, du er god!

 4. wow utrolig lekkert!

 5. Kult! Lånte den Edy Poppy-boken på biblioteket en gang, men fikk aldri lest den.

 6. Fantastisk Mike!

 7. Jeg så akkurat en musikkvideo som minnet meg veldig mye om bloggen din og måten du skriver på. lana del rey – ride. Jeg anbefaler deg å se den, tror du vil like den. noen dager er alt magisk.

  http://www.youtube.com/watch?v=Py_-3di1yx0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation