CPH

CPHCPHCPHAkkurat nå er livet vakkert fordi;

én. Jeg har akkurat fått hånd i et nytt par favorittboots. Enkel lykke.
to.
I morgen på denne tiden er jeg smårusa på dansk øl og livet. Jeg skal nemlig tilbringe helgen i København med gode venner, uten et eneste gjøremål. Noe som betyr; god mat og drikke, julegavehandling, natterangling og goodtimes. Håper dere får en deilig helg, dere hører fra meg til uka med bilder óg film fra herligheten. Puss puss.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

5 Thoughts on “CPH

  1. Åh, så herlig! Kos deg i København!

  2. åh kos deg masse med miniferie!

  3. åh, køben <3

  4. Leanda Ottosen on 30. november 2012 at 08:38 said:

    Åh. Køben er magisk; nyt det! God tur og riktig god helg :-)

  5. københavn er kjempefint! en annen ting som er fint er å plutselig komme på bloggen din, og kunne snuble seg gjennom arkivet ditt og bli glad og inspirert og få lyst til å tegne sommerfugler og gå ut i regnet og ta bilder. takk for det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation