Take me to Argentina

NN07 + GambitNN07 + Gambit

Inovasjoner, kreativitet, hjertebarn, nisjégreier og arbeidsprosesser med sjel, som fører til suksess, er vakkert. Jeg føler meg grepet med en gang noen med hjertet virkelig i arbeidet forteller engasjert om hvordan ting startet, om visjon, fremtidsplaner og arbeidsprossesser. Jeg var heldig å ble invitert til NN-07 s/s13 visning hos Gambit tirsdag ettermiddag. 


NN07 + GambitNN07 + Gambit

No Nationality, oftere kalt NN-07, lar kolleksjonene inspireres av verden. Dere husker Tokyofesten jeg var på i København? Vel, denne gangen er det Argentina som har inspirert verkene. Kongeblå, midnattsblå og himmelblå skjønnheter i spennende fabrikker, prikker og enkle snitt. Vakre Lincoln kom fra Køben, fortalte oss om historien bak. Jeg ble selvsagt oppslukt i hvordan han gestikulerte og fortalte jordnært om konseptet bak kolleksjonen. Victor og Ulrik, inovatørene, drar verden over og inspires av mennesker og streetwear fra alle kriker og kroker. Kolleksjonen er som alltid sporty og bruksvennlig, men i tillegg denne gangen også svært sexy og luftig;

NN07 + GambitNN07 + GambitNN07 + Gambit

Jeg føler meg heldig som får vite alt bak, man ser så annerledes på produktet etterpå. At kolleksjonen er inspirert av et Argentina, tanken på at No Nationality har tittet på ukjente mennesker og forsøkt å videre føre stemning til oss kjøpere, det blir nesten som å dra på ferie når man bærer plaggene. Fint! 

NN07 + Gambit

Apropos reise: Celine i Intodust, vant konkurransen Elle og NN-07 hadde om en reise til Tokyo. Gratulerer! Til våren kommer konkurransen om Argentina.

NN07 + GambitNN07 + GambitNN07 + GambitNN07 + GambitNN07 + GambitNN07 + GambitNN07 + GambitNN07 + Gambit

Og det var den pressetirsdagen; blå, langreist og inspirerende. Vi glemmer fort sånne viktige funfacts når vi handler klær; at arbeidet bak er vanvittig; hver søm, fargepalett, snitt, stoff og knapp er nøye planlagt. Det er kjærleik i alt, vet dere! 

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

4 Thoughts on “Take me to Argentina

  1. Fantastisk kolleksjon!

  2. for en utrolig kul ide!

  3. Så fantastisk kolleksjon, jeg elsker blåfargen! Argentina?! Åh elsk <3

  4. Nydelig!
    Jeg bor i Argentina nå, elsker variasjonen i mote og stil her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation