En natt i Tokyo, et døgn i København.

Et døgn i København

Da jeg var forelsket og forlovet sendte hundrevis av lesere meg mailer hvor de spurte om hvordan vi opprettholdt kjemien og forelskelsen. Jeg hadde aldri et skikkelig svar, for det er en jobb, virkelig. Men får jeg mailer nå er alt så mye enklere; for er man alene kan man forelske seg i alt og alle hele tiden, og konstant mate kreativitet og inspirasjonlivet med nye impulser. Alt handler om å være åpen for ting som kommer, og nyte veien vel så mye som målet. Ukens mandagsbarn er langt mindre tekstbasert, men forhåpentligvis like inspirerende. Jeg takket nemlig ja til en spontanreise til København for å jobbe freelance for Vixen. Forelsket meg i alt og alle. For sånt skjer når man er et jamenneske, og slipper alt man har i hendene for å bare gjøre det man har lyst til akkurat der og da. Det er jo så enkel; har du lyst, har du lov. 

Et døgn i København

Selvom reisen var i kategorien bedriftsreiser, fikk jeg god tid til å nyte den magiske og behagelige atmosfæren København har. Midt blant pengesløserier og research fikk jeg tid til å vandre, fikk matet min besettelse av klatreplanter,

Et døgn i København

fikk stadig bekreftelse på at Køben er sykkelby nummer én. Herregud så fint, miljøvennlig og lettvindt.

Et døgn i København

Jeg var turist; fotograferte store bygninger. Mistet pusten av motivet over; det majestetiske møter fattigdommen.

Et døgn i København

Det er ikke bare klatreplanter som berører meg; fasinasjonen for mur ble rimelig tilfredsstilt også.

Et døgn i København

Jeg ble luksusdyr i øyeblikket jeg satt foten innfor hotellet.

Et døgn i København

Planla selvsagt kveldens antrekk, for kvelden var jo det jeg egentlig så frem til. Jeg skulle nemlig være flue på veggen på No Nationalitys Tokyo Funhouse Event, en lansering for deres kommende A/W kolleksjon. Hadde hjertet i halsen og var smånervøs, men gira, da jeg ruslet i Acnesko på brostener mot kveldens pressemiddag,

Et døgn i København

som viste seg å være langt mindre formell enn antatt. Crewet innledet det hele med varm sake og kalde øl. Gjorde meg øyeblikkelig til et lykkelig og mindre nervøst barn.

Et døgn i København

Flere var kommet til Køben for å dokumentere og oppleve. Rundt bordet satt det flere fine guttebasser og søte piger fra Sverige og Danmark, den ene mer inspirerende enn den andre.

Et døgn i København

Hej. Dette er Lincoln, PRansvarlig for NN-07. Jeg forstod i øyeblikket jeg så han hvorfor alle skryter Køben i skyene for trendy mannfolk; fòr en mann!

Et døgn i KøbenhavnEt døgn i København

For å varmes opp til kveldens tema; japansk kultur, ble vi servert herligheter, også kalt Japansk Izakaya. Ah, et eget, uberørt univers av smaker, for min del. Solgt!

Et døgn i København

Restauranten var minst like inspirerende som alt det andre; det hang tross alt røde industrilamper over bordene. Detaljer, vet dere. Jeg lever for dem.

Et døgn i København

Kveldens gjester var langt fra skumle og pompøse, som noen har en tendens til å være i denne bransjen. Var i motsetning vilt fine og åpne. Jeg forelsket meg, selvfølgelig. Det var jo et overflod av skjegg og sjarmerende dialekter.

Et døgn i KøbenhavnEt døgn i København

Ulrik Pedersen, en av gründerne. Meget fin og skjeggete mann.

Et døgn i København

Dette, mine venner, er Johan; Sveriges kuleste kis. Jobber i svenske Café, og var en av mine wingmans for kvelden.

Et døgn i København

Apropo kule; vakre Anine og hennes pojkvän. Representerte danskene på sitt beste.

Et døgn i KøbenhavnEt døgn i København

Da magene ble fulle av øl og godbiter vandret vi videre til kveldens event på Pumphuset.

Et døgn i København

Jeg mener, jeg liker eventene jeg deltar på i Oslo, men hej. NN-07, med Lincoln i spissen, gjennomførte til de grader. To etasjer og en brakke med rød tråd og goodtimes. 

Et døgn i København

Bartenderne serverte i Kung Fu drakter,

Et døgn i København

fulle tullinger danset til videogames og kleine slagere.

Et døgn i København

Jeg var der imot mest opptatt med å la meg inspirere av fine svensker. Jeg mener, hva er vel bedre?

Et døgn i KøbenhavnEt døgn i København

Victor Lindh, den andre delen av designerduoen, danset til karaokesynging. Selvsagt like a baoss.

Et døgn i København

Over alt krydde det av trendy Københavnere.

Et døgn i KøbenhavnEt døgn i København

En av dem var selveste Nicolai Klingenberg, nok en vakker, skjeggete mann. Er fjeset bak My Pleasure.dk, som er en stor inspirasjon til Norske herreblogger.

Et døgn i KøbenhavnEt døgn i København

Meningen med kvelden var lek og latter; noe som selvsagt ble oppfylt til de grader. Man kunne nemlig putte på feite drakter, spille Guitar Hero,

Et døgn i KøbenhavnEt døgn i København

eller synge karaoke. Noe jeg lot meg overtale til etter et par øl for mange, og jeg plutselig følte meg på toppen av verden, eventuelt bare København.

Et døgn i København

Jeg var ikke den eneste.

Et døgn i København

Etter karaoke og bobler og en overdose av latter, forsvant vi videre inn i købens nattemørke, før jeg tilslutt avsluttet oppholdet med en kort romanse og et tidlig fly hjem. Fór et døgn. Tenk at alt skjedde på bakgrunn av et lettvindt og bekymringsløst ja. Derfor er konklusjonen på helgens refleksjoner; si ja, da vel. Eventyret starter jo nettopp der; med et lite ja og kanskje et nervøst hjerte.

Apropo eventyr; No Nationality og Elle.no har en konkurranse gående, hvor du kan vinne en all-included reise til Tokyo. Plutselig sitter du der og spiser Japansk Izakaya, drikker sake og inspireres av interessante og skjeggete mannfolk. Go for it. 

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

21 Thoughts on “En natt i Tokyo, et døgn i København.

 1. Jeg elsker Køben og kan nesten ikke vente med å dra med meg hjemmet mitt ned dit neste år :)

 2. Køben! Du viser oss alt på en fin måte :) Forstår at du hadde det gøy!

 3. elsker bildene, elsker kjøben! Ja!!

 4. Wow, så fantastisk det hørtes ut! Du er heldig :) Vurderer å ta master i københavn, og etter jeg har lært meg litt dansk så kan det fort bli mulig, nå fikk jeg bare enda mer lyst :)

  • Veronica Solheim on 17. september 2012 at 21:34 said:

   Følte meg veldig heldig. Det var jeg jo. ah, spennende! Samme her – tenker master og jobbing i Køben jeg, ass. FOR en by!!

 5. Åh, jeg elsker Køben. Det er bra du hadde det så bra og tok så fine bilder, for det er det man skal i København.

 6. Åhh, det hørtes ikkje så verst ut!

 7. Åååh, du passer så fint til København! Verdens fineste by. Neste gang du reiser dit må du si ifra, så kan vi ta en kaffekopp/en øl/noen flasker vin eller noe. Deilige bilder og ord, som vanlig!

  • Veronica Solheim on 17. september 2012 at 21:33 said:

   aaah, jeg føler også at jeg passer inn. Har så og si bestemt meg for at det blir master og jobb der etterhvert. Spennende. Kjenner jeg vokser inspirasjonsmessig og ambisiøst øyeblikket jeg kommer dit. det er godt. // ja, jeg tenkte på å sende deg melding, men hadde vilt liten tid. Kommer tilbake i Oktober – da tar vi kaffe og øl og vin og goodtimes!

 8. Beautiful images – I can really feel the good mood from last Friday ;) Thanks for a great night and all the sweet words :)

  / / AnineHenriette

  • Veronica Solheim on 17. september 2012 at 21:32 said:

   AnineHenriette <3 Thanks a lot for a grate evening! Had a blast - you guys were such a awesome group of people. Hope I´ll se you again <3

 9. HERLIG!!!!!!!!! Nydelige bilder!!!

 10. fine herlige veronica.. jeg også elsker køben. tror jeg blir å flytte dit med min kjære om et år eller to. skal blir så fint!

  men du, jeg liker jo veldig godt å titte innom her. men så er det så få andre blogger der ut jeg virkelig blir «inspirert» av. har du noen blogannbefalinger? jeg trenger mer inspirasjon type den jeg får fra deg og din råhet, ærlighet og frihet. hvis du gidder ;)

  • Veronica Solheim on 18. september 2012 at 18:38 said:

   Malin. Ah, tenk å flytte dit. Har veldig lyst selv. Dvs. Jeg skal.

   / åh, skulle gjerne hjulpet deg, men jeg vet om så få som jeg selv inspireres av i denne sjangeren. Annet enn Hjartesmil, Mariavinterblomst.com. Men hej. Sjekk ut creativo.cu – der kryr det kreativitet hvertfall :)

 11. Miriam on 18. september 2012 at 19:42 said:

  Hehe, etter å ha lest innlegget, sett bildene og lest alle kommentarene gikk det bare enda mer opp for meg hvor takknemlig jeg er for å studere master her i København, så til alle som vurderer det: FLYTT HIT! Hver dag er en inspirasjon fra sykkelsetet. Go for it :-)

 12. Sweet veronica! Without a doubt – let’s do it again!!! Let me know if you hit Copenhagen ;)

  Do you mind if I borrow your image of Thomas and I?

  The best / AnineHenriette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation