inspiré vendredi; The Selby

Hånda på hjertet, Todd Selby er min aller største inspirasjonskilde. Han gir meg interiørlykke hver bidige dag, på bare sekunder er jeg i drømmende NYleiligheter med mur og deilige møbler. Ikke nok med å dele kremen av interiør, han har også en magisk måte å fange personligheter gjennom et kamera på. Han lager de flotteste, mest  ekte og inspirerende filmene jeg har sett, av interessante mennesker verden over. Ti kniva i hjartet; han er grunnen til at jeg startet med fotografi. Alle bør pelle føttene til en bokhandel og kjøpe boka The Selby, óg forsvinne i flotte hjem på hjemmesiden.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

7 Thoughts on “inspiré vendredi; The Selby

  1. Så mye fint! :-)

  2. åh, så fint! slik vil eg at huset mitt skal sjå ut!

  3. Drømmer meg bort jeg også nå!

  4. Hurra, interiørinspirasjon pluss fine bilete!

  5. Herregud, vakkert! Skal sjekke ut hjemmesiden hans med en gang!

  6. Så fint! Utrolig fint! Nydelig film også. Tenk å kunne sykle inne a. Luksus!

  7. herregud, jeg får helt vondt i hjertet av disse bildene. å kunne bo slik, åh åh <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation